torsdag 6 december 2007

Dan före dan...

Då var det alltså dags. Imorgon är premiären. Känns ganska bra med tanke på att vi konkurrerar ut Idolfinalens direktsändning från Globen. Det gillar vi. Det är just den typen av sysselsättning vi vill att man ska blicka bort ifrån. Och istället gå på riktig teater. Nu fixar vi det sista. Bränner dvds, köper det sista grejorna, slår in paket, ljud, ljus och så vidare. Ikväll ska vi gå igenom föreställningen och imorgon kommer vi att ha ett genrep då även filmare från Katrinebergs folkhögskola anländer. Vi kommer att ha pausmusik i pausen och han kommer också under dan. Är lite smått stresstrött men vi har haft avslappningsövning idag så det känns mycket bättre. Tror inte vi kommer att hinna blogga imorgon så detta blir nog det sista blogget innan premiär.
OM ni inte dyker upp på TRAMS Live under helgen hoppas vi att ni har en oerhört bra anledning. Imorgon kommer det bli: rep, käk, avslappning, föreställning, champange, fest och efterfest! Hoppas det går vägen! Hat kalas!

Jonatan

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Tramsgänget! Såg er premiär igår och tyckte den var helt suverän:D Såg er förra show också, så förväntningarna var ganska höga, men blev verkligen inte besviken. Duktiga ni är allihop! Tack för en underhållande kväll!
Mvh Sandra