söndag 3 augusti 2008

Efterfest

Det var en riktigt rolig efterfest till Revy SM. Mingel, champange, middag och dans. 500 pers som var glada och festsugna. För oss var det ganska hysteriskt. Alla ville gratta, prata, krama, fota, beställa dvds, byta nummer och hylla oss. Vi fick inte en lugn stund. Och vi var ju inte ens en av vinnarna. Tramsgänget har fått stor respekt hos revyfolket. Vilket är jättekul! Många vill att vi ska göra gästinhopp på deras revyer. Får se hur det blir med det.

In på småtimmarna finner man Jonatan och Martin uppe på stora scenen sjungandes kareoke. Joakim Hillson - Vacker utan spackel på grov, sliskig Stockholmska. Det gick hem hos publiken.
Tramsgänget NorrköpingSÖNDAG:
Nu sitter vi, Jonatan och Martin på ett exklusivt hotell i Malmö. Vi ska isolera oss i ett par dagar för att knåpa ihop manuset till vår nya föreställning. Bara ha det gött och jobba på. Vi är smått urladdade efter helgen så det kommer bli Spa, bad och mys. Hare fint! Och tack för all support i SM!

/Jonatan, Martin och Markus

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till allt! Riktigt kul för er att ni knutit så många nya kontakter! Jag ser fram emot den nya föreställningen och TramsLive dvdn!

Anonym sa...

Men hallo:)
Fy vad skönt med lite spa och grejer, själv sitter jag nu hemma i Jönköping och det regnar som aldrig förr! haha!
Det var verkligen kul att få träffa er och vi får höras snart igen! Lycka till med skriverierna i Malmö! Kram / Jossan