måndag 21 april 2008

Revy SM!

Tramsgänget ska tävla i Revy SM i sommar. Idag fick vi reda på att vi gått vidare och den 31 juli till den 3:e augusti kommer vi att befinna oss i Norrköping för att tävla i revy. Låter jättefjantigt med Svensk Mästerskap i Revy, men e de så dom vill ha de så visst. Till stor besvikelse eftersom vi skickade in två nummer, Ostaffären och Amy Diamond dansen från TRAMS Live men då bara det senare gick vidare. Personligen hade jag hellre velat göra Ostaffären än att dansa Amy Diamond.
Men juryn ansåg väl att det var för mycket OST och för lite "under bältet" i det numret. Vi får iallafall hoppas att Falkenbergsrevyn vinner i alla de klasser de tävlar i. Men det ska bli kul å träffa andra i revybranchen, äta och bo gott och festa på Otten med Elin Grindemyr.
För övrigt hittade jag en fantombild på Basic från Efter Plugget då han spelar en utav de tre männen som kommer in i andra akten för att få ett papper underskrivet. Alltså "Testamenmyndighetens fackförening och administrativa riksförbundsstyrelse inom den offentliga sektorn"...

Såhär kommer Basic att se ut år 2047 om han väljer att göra karriär med sin succé-karaktär från Efter Plugget.

/Jonatan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahahahaaha!!! :P

Anonym sa...

bara så att ni vet, ingen revyfest utan fahlén

Anonym sa...

Grymt det här med Revy SM!
tycker också att det hade varit kul om Ostaffären gått vidare. den var nice!
Grattis i alla fall och lycka till!